DA PINO BEZORG-EN CATERINGDIENSTEN

DA PINO BEZORG-EN CATERINGDIENSTEN Italiaanse specialiteiten met liefde bereid en bezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 745 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Pino bezorg-en Cateringdiensten. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 0:29 Pizza rijkelijk belegd en lekker warm.vers warm stokbroodje waarbij de kruidenboter apart was verpakt en dus niet gesmolten. Top
23 jun 2022 om 19:34 Ossenhaas met gorgonzola saus, voor de zoveelste keer wéér heerlijk !
23 jun 2022 om 6:45 Wow... Die was er snel! En ook heerlijke pizza!
19 jun 2022 om 22:28 Voor het eerst dat er een pizza scheef was gehouden waardoor de saus van de pizza af was gelopen. Maar verder altijd prima pizza’s
18 jun 2022 om 12:06 Great food. Gast delivery
17 jun 2022 om 21:23 Snel bezorgd, vriendelijke bezorger. Pizza was goed
17 jun 2022 om 12:34 Erg lekkere pizza’s! Goed belegd en erg smaakvol. Ik ga hier altijd mijn pizza bestellen.
13 jun 2022 om 19:38 Enorm lang moeten wachten, stond een kortere tijd vermeld, dus avondprogramma niet gered. Pizza wel warm, maar niet bijzonder.
9 jun 2022 om 19:06 Het eten, pasta met tonijn smaakte echt heerlijk. Alleen ik miste geraspte kaas maar ik had nog in huis dus heb dat zelf erbij gedaan. De pasta was lekker andante. Voor herhaling vatbaar. Het was erg snel bezorgd en ook nog lekker warm.
5 jun 2022 om 20:35 Op tijd bezorgd en heerlijke pizza's!
5 jun 2022 om 8:27 Lekkere pizza en snel bezorgd. Aanrader.
3 jun 2022 om 8:53 2 soorten pasta besteld en ontvangen. Beiden goed bereidt en mooie porties. De levering duurde iets langer dan normaal. Daar zijn we nog wel over gebeld van te voren. Wat ik netjes vind en waardeer. Ik zou hem zeker aanbevelen voor de lasagne.