DA PINO BEZORG-EN CATERINGDIENSTEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 808 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Pino bezorg-en Cateringdiensten. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 9:58 In een woord FANTASTISCH!! Het was zoals altijd snel bezorgd door een olijke bezorger. De pizza was vers, warm en heerlijk! Het was ouderwets smullen. Deze smulpaap gaat hier vaker bestellen!
2 okt 2022 om 22:00 Na 30 minuten voor de deur ipv de eerder aangegeven 62 minuten
30 sep 2022 om 21:41 Er werd aangegeven dat de bezorgtijd 62 minuten zou zijn maar ze stonden met 20 minuten al voor de deur. Eten was weer lekker.
29 sep 2022 om 17:45 lekkere pizza
24 sep 2022 om 20:04 pizza is niet heel denderend. niet slecht, niet goed
18 sep 2022 om 23:38 Niet goedkoop (wat wel tegenwoordig) maar wel waar voor je geld. Ossenhaas en schnitzel ruime porties en we hebben heerlijk gegeten.
18 sep 2022 om 9:20 Lekker pizza! Bestel wel vroeg van te voren als je op je tijd wilt eten.
17 sep 2022 om 19:49 Funghi pizza was top. Calzone shoarma was erg vet weinig shoarma in en daarna misselijk helaas. Normaal zeer tevreden.
16 sep 2022 om 20:01 er zat alleen peper in het eten ... het was onmogelijk om het te eten. Ik gooide alles in de prullenbak, ik raad het niet aan.
10 sep 2022 om 19:09 Super snel gebracht en lekker