DA PINO BEZORG-EN CATERINGDIENSTEN

DA PINO BEZORG-EN CATERINGDIENSTEN Italiaanse specialiteiten met liefde bereid en bezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 493 beoordelingen
28 feb 2021 om 10:18 Het was echt lekker. Goed op smaak en vers.
21 feb 2021 om 19:26 Weer heerlijk gegeten echt top!
14 feb 2021 om 8:48 Verse pizza met verse producten. Verder nauwelijks smaak aan gebracht dus een beetje vlak van smaak. Bezorging duurde meer dan een uur.
13 feb 2021 om 22:02 De pizza's kwamen lauw en slap aan ondanks dat ze behoorlijk donker gebakken waren. De pittige salami was smakeloos en in de calzone zaten zulke dikke bonken taaie mozzarella dat het niet te eten was. Na de helft gaven we het bijna met buikpijn op.
9 feb 2021 om 20:27 Pizza's waren goed belegd en warm
7 feb 2021 om 20:16 Ondanks de sneeuw wat later, maar verder goede bezorging en een blije bezorger. De pizza’s waren warm en lekker!
5 feb 2021 om 20:53 Heerlijkke Tris en Vegetarische macaroni plus een prima salade. Uitstekende eerdere ervaringen met Da Pino.
3 feb 2021 om 17:19 Ik had een tris besteld en nergens anders zo'n een lekkerdere tris gehad. Zeker een aanrader als je niet weet wat je moet kiezen.
2 feb 2021 om 19:34 Zoals altijd top! Heerlijke pizza’s, snel bezorgd, vriendelijke bezorger!
1 feb 2021 om 12:14 Had per ongeluk een salade besteld. Maar was zeer goed en snel bezorgt.
31 jan 2021 om 22:37 Heerlijke pizza's. Wel jammer dat wederom de knoflooksaus er niet bij zat. Dat is bij een shoarmapizza wel een must...
31 jan 2021 om 12:29 Wij vonden een erg lekker pizza